Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat likt svalans vingslag



ut i mitt bröst

bygger du bo

svartvita

skymningsfågel


du vill få mig att tro

att bädden av dun

skall dölja

ditsmugna törnen




Fri vers av Matsya
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-16 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros