Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ica buggar vår telefon


du lägger på

ser dig över axeln

jag möter din blick

ser avgrunden

öppna sig

framför mina tonårsfötter


förlåt att jag hörde

ditt privata samtal

dina misstankar har

tagit form

fast på ett skevt

och farligt sätt


oskuldens tid

är förbi


mamma


du är galen




Fri vers av Matsya
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-21 21:42



Bookmark and Share


  Diffusiaria
*S*..så bra..
2007-12-03

    smurfelinan
den var bra...
kram
2007-12-01

  Mats Henricson
En överhettad kommunikationsmiss kan ställa till med mycket, har en dotter på 18, så jag VET.............
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros