Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....december känns extra mörk i år....





Celler diff.....leukocyter....cytostatika........lymfkörtelbiopsi

.....felsökning....verkan.....lymfom...........

......hematologen.....remisser.....

...vänta....vänta....vänta....



...december känns extra mörk i år.....




Fri vers av Matsya
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 14:04



Bookmark and Share


  * Ammi *
oj,låter inte så trevligt, hoppas allt går väl
bra skrivet
2007-12-04

    smurfelinan
mmm....vi är nog många som blir drabbade
av \"december sjukan\"..
kram
2007-12-01

  Just Emotions
sänder en varm sistanovemberkram till dig*
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros