Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så helt unikt doftar kärleken


den som törstat i öknen

vet hur det känns

med din smak på tungan

så het att den bränns

men du är också tonen

av en mjuk melodi

som ett varmt blått hav

att falla i

du är en stjärna

ett avlägset ljus

som blinkar i natten

över släckta hus

i din mörka skog

vill jag evigt vandra

i ett stiglöst land

långt bort från andra

bland tusen andra dofter

kan man ana den

så helt unikt

doftar kärleken




Fri vers av Matsya
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 23:11



Bookmark and Share


  rockjen
mmmm så vacker.. bra skrivet.
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros