Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvals

I ljudlösa tankar dansar Gud och jag vals

i otakt.


Jag kanske skulle vända om och börja från början igen

mitt enda misstag .

............................................................
.........................

...................................................................................
......................................


att jag älskat.




Fri vers av Maya
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 00:22



Bookmark and Share


  ospray
så himla bra skrivet bara
och applåd såklart
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya