Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

estradör

       till minne av Johnny Bode
 

Johnny saknar hennes
lår hennes mjuka
närvaro hennes utsträckta
tunga men vem
som skulle riva
hennes nakna rygg
sedan bekymrade honom
inte då

                  Johnny 
         knådade henne rejält
         han gillade hennes
         strupljud hans sommarvarma
         lår helt ensamma
         nu när han
         minns kantorn han
         gav lift en
         gång & gökade 
         med på orgelläktaren
         i Lunds domkyrka

                          

 




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 2491 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-15 00:32



Bookmark and Share


  Sideshow Bob
Jag tycker om att texten är intensiv, rullar på som ett ånglok över blank page.

Grymt.
2008-01-21

    Trast
Tjusiga kontraster. Heligt och elegiskt porrig dikt.
2008-01-10

  Mats Henricson
rak och ärlig vardagserotik, varför inte ?
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP