Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö



Snön ligger vit på taken
glittar i vinterns förnöjelse
till solskenets gass




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-15 10:25



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ett skimrande och stämningsfullt litet vykort...
2007-11-15

  Cris
Vacker skönt fräsch bild.
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt