Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skillnad

det är skillnad på att leva
och att verkligen vara vid liv...




Fri vers av karmen
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-11-15 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karmen