Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag vänder mig om


jag stänger mina ögon

blundar hårt

vill inte se inte höra

dina ögon mot mig

genom ring av eld

att se men inte röra

så jag vänder ryggen

bort från dig

vill ej blottlägga själen

jag klär mig i rustning

att dra ut i krig

men du är Akilleshälen

så står du där plötsligt

mellan skugga och ljus

fyller mitt huvud med drömma

men du är stark

jag är svag

och mitt hjärta

har så dåliga sömmar




Fri vers av Matsya
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-11-15 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros