Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknar med ett ryck



och så

dog drömmen

mellan två

av hjärtats slag

och här står jag

med tomma händer

undrar vad

det är för dag

idag

alla tankar

har handlat om dig

nu knackar livet

på dörren




Fri vers av Matsya
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 22:44



Bookmark and Share


    smurfelinan
tänka sig...
vad för slags kännslor kan man ha ibland...
just när man vaknar...mmm..
nästan kusligt bra skrivet!!!!!!!!!!!
kram
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros