Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tänka sönder saker och personer



på vilket sätt skall skatten bärgas

när mina händer skakar så

du verkar kall i all min glädje

planerar du att gå

för vad skall jag med drömmar

när de är av klena slag

när du står stadigt mitt i stormen

svajar jag

men så talar du om kärlek

all min oro flyr

du blickar ömt

stillar vinden

men ändå

tvivlar jag




Fri vers av Matsya
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 23:28



Bookmark and Share


  rockjen
när du står stadigt mitt i stormen

svajar jag

men så talar du om kärlek

all min oro flyr

du blickar ömt

stillar vinden

men ändå

tvivlar jag
Gillar detta stycket väldigt mycket :)
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros