Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem vill jag vara

lilla vän
vad skall du bli
när du blir stor

jag vill bli rik
så jag kan göra
vad jag vill
och innan dess
poet och orginell

jag skall vara bohem
ensam och mystisk
när jag sedan
blir rik
och berömd givetvis
skall jag mingla
på fest
vika ut mig
topless

fixa näsa bröst och rumpa
hela rubbet
får de pumpa

innan dess skall jag
vara en ikon
en antimodeprofetissa
kombinera lack och cellofan
med tovad ull
och oblekt garn

när jag blir rik
skall jag ha egen stab
stylist
manikyrist
makeupartist
dessa skall jag
bruka varje dag

nu röker jag
och snusar
rapar
fiser
tuggar kött
med öppen mun

som rik
skall jag vara
hälsan själv
utom när jag snortar
kokain




Fri vers av Matsya
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros