Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgesången



Gud sörjer dig, sitt barn.
Vill prata med dig,
men du vänder dig bort.

En järnridå står emellan
och Han använder inte svetslåga.

Gud sörjer dig, sitt barn.
Kärleken till dig är oändlig.

Hjärtat värker av saknaden efter dig.
Du som en gång var hans.

Tänk om du vill komma åter?
Vilken lycka det skulle bli!!

Änglarna skulle dansa, sjunga och
klappa händerna.

Att mista den man älskar mest
av allt gör ont.
Gud sörjer alla sina hemlösa
barn.



Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 00:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker och sann text...Gud har många att sörja.
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP