Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt galen fredag på Poeter

 

November

råkallt
fruset
istid

men

på sajten
svallar hettan
som under Solens
dominanta
position
runt ekvatorn - i zenit

humoristiska
spännande
erotiska
heta

brev

byter ägare
snabbare än vinden

för alla -
finns att läsa
mellan raderna
om man vill

där inunder texterna
finns kommentarerna
de öppna breven

breven som skvallrar
om något
finstämt

eller bara rakt på
bam!

den osynliga
korrespondensen
får servern att vibrera

vem är tänd på vem
han vill - vill hon
båda vill
kan de
få utlopp
är det vettigt
ens möjligt

och hur, när, var?

 

däremellan

skrivs poesi

till en eftervärld att häpnas över

fan, vad jag tycker ni är bra!!!

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-17 09:54



Bookmark and Share


    Noomi
härligt skrivet om en skön sajt..
2007-11-17

  Inkarasilas
Violen min sköna, fyj fan ler över skrivbordet på jobbet och tindrar mot skärmen, en bukett kaffekoppar till dig :)
2007-11-17

  Jan Linderoth
Hoppar till på min slitna kontorsstol inför din skarpa röst från skärmen! Rodnar, bara lite, är egoistisk nog att tro att jag är med i dikten på nåt sätt. Tack violen.
2007-11-17

    ej medlem längre
En känslosajt på min ära!:)
En härlig hyllning till poeter.se:s poeter!
Ljuvligt skrivet Viol!
2007-11-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Måste bara skriva att jag instämmer med dig.
Du är allt bra du också//B
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol