Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela världen går under tillsammans med dig och mig.

Dina kalla tysta ord
skär mig mittitu
känsloladdade vapen
skjuter på mig

åskådare till förnedring
det är vad dom har blivit
\"vännerna\"

tillsammans med alla svek
samlas nu en äcklig klump
inom mig
av alla knutar vi knyter

jag har tappat känslorna
kvar finns bara idioti
bland allt det vackra
breder fulhet ut sig
förstör allt som jag levt på

bara du tickar i mitt huvud
hela tiden
om och om igen
ser jag dig
den person
som jag skulle kunna offra livet för

men vad känar det till?




Fri vers av BABYSTAR
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 15:13



Bookmark and Share


    isolas
Fulladdad med känslor som verkligen känns igen . Du är extremt duktig på det här! Det är lycka att läsa det du skriver.
2008-08-09

    Chanel
du kan din sak, dina dikter är tamig fan unika (:
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR