Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Essens, vännen - essens

 

omfamna kärleken när den erbjuds

i vilken form den än kommer

tacka aldrig nej till en kram

ej ens till den hand som erbjuds

lyssna på varandra -

på din själ

tala däremellan

 

för tänk om

det var det sista

erbjudandet

 

du någonsin fick...

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-21 13:23



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
mmm . . . tänkvärda ord!*applåd*
2008-09-13

    *Zenobia*
misstänksam som jag är, ser jag personen i ögonen och kollar kroppshållningen först....innan jag tar i hand...sedan vet jag...om det blir min sista handräckning..
2007-11-22

  Catrin
Jaaaa så himla bra tänkt, att njuta av allt det som erbjuds. Den hör sparar jag bland mina bokmärken!
2007-11-21

    Nattviol
bra där frk ´Inka`

då är vi två åtminstone...

*S*
2007-11-21

  Inkarasilas
Jag hööööööööör!! Tar allt till mig, tack :)
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol