Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tröst


ÄN



I svåra stunder
med vardagens oro och ängslan
sträcker du din hand mot mig
en kupad hand
fylld med tröst och omsorg
och hoppet är
att många gånger än
får jag hålla din hand
skall snöstjärnorna gnistra i vintermörkret
fåglarna bygga sina bon
blommorna vända sig mot sommarsolen
och druvorna mogna och ge sin sötma
också till tröst




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-17 16:56



Bookmark and Share


  Marita Persson
Mmm, så vacker om vänskap, vilka vackra bilder. Gör mig glad att läsa.
2007-12-27

    Bodil Sandberg
Enormt vacker poesi i kärlekens namn!!!!
2007-12-01

  * Ammi *
tröst, tillit kärlek och vackert!
2007-11-18

  Ronny Berk
finstämd poesi om tryggheta händer som famnar stunder av sötmor och tröstnader... ja...
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors