Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men sände du endast din ängel



sökte dej i stjärnorna
men öppnade du aldrig din himmel

sökte dej i rosenmolnen
men sände du endast din ängel

sökte dej i himmelssängen
fann du mej ljuvlig i älskogen

sökte dej aldrig mera
för såg vi oss

försåg oss










Fri vers av Ronny Berk
Läst 517 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-25 15:35



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
sökte dej i stjärnorna
men öppnade du aldrig din himmel



_________+++++!!!!!!!!!!!!!
2014-12-13

  HelenaW
Ljuvlig, underbar, finner inga ord.. Bokmärker, givetvis!
2013-05-12

  -Ulla Tilemo- VIP
En otroligt vacker komposition, som ett klassiskt stycke att bara njuta av....läsa om och om igen. TACK
2008-04-27

  Karl-Bo Lundstedt VIP
kraftfullt...
dessa ljusets änglar..
oj, vad man speglar sig..
kb
2008-01-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
D itt sökeri
E tt famleri
T änk, så det
* kan bli
2007-12-09

  KristinaE
.. ett abrubt slut.. på ett så kärleksfullt stycke.. eller?
2007-11-25

    Nattviol
men..
en ängel är inte
´endast´
i stjärnors famn
vilar den lyckligaste
av själar

såg vi oss...

väcker så mycket
så oerhört fint skaldat
tolkar, känner, blir


men ändå..
i utrymmet mellan
orden famlar något..

men ändå

: )
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk