Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi / Poetry slam dikt


Vistelse i saknaden

Det var som om du snubblade över en orealistisk tråd.
Jag såg dig falla.
Du låg med din uppskrapade kind mot gruset på marken.
Jag såg dig lida.

\" Varför är du så klantig?\"

Du reste dig aldrig upp efter den dagen.
Du började mögla.
Du lät likmaskarna äta upp dig.
Du ruttnade bort.

\" Varför kastar du in handuken efter bara några sekunder av matchen?\"

Men du försvann inte från verkligheten utan du dog i min dröm.
Du tog med dig din kropp.
Men du lämnade mig inte tomhänt.
Du lämnade ditt samvete kvar i mina händer.

\"Varför är du så feg som flyr?\"

Nu kollar du bara rakt fram.
Du ser mig inte vid sidan av.
Även ifall jag står framför dig så ser du mig inte.
Du kollar igenom mig.

\"Varför skaffar du inte glasögon?\"

Du kanske har tappat minnet.
Det har i alla fall jag.
Du kanske har glömt bort allt vad vi gjorde tillsammans.
Det har i alla fall ingen betydelse för mig längre.




\"Varför får du mig att ljuga\"?











Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-17 22:44



Bookmark and Share


    Wewill
så grymt bra text du vinner lät alla poetery slam tävlingar i värden med dina dikter ;)
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e