Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickornas guide till jakt och fiske


I hemlighet vill jag vara en cowboy

och kasta lasso om din hals, fälla dig till marken,

ligga i bakhåll och erövra. Skilja dig från jorden


av vildaste mustanger...


I hemlighet vill jag vila foten mot ditt golvade bröst,

och låta ta magnesiumupplysta foton i sepia

på storviltsjägarens jaktlycka.


Men du är redan min, trogen som ett föl fött i fångenskap

och jag är hemligen förvirrad.

Det ligger väl ingen konst...i kärlek som är lätt?


eller är det kanske...


...luftkonster?























Övriga genrer av Attimi
Läst 676 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 14:57



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Eldigt och vackert skrivet.
2007-11-26

  AndersN
Allt återstår att se. Kärlek är kanske ett vilt tamt djur som sliter sig i ett ögonblick av förnöjsamhet. Man måste ständigt arbeta på den, annars försvinner den snabbt.

(psst skilja från hjorden?)
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi