Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre dagar sju månader femton år


bortom tiden

vandrar du fram

eller flyger måhända

i fågelhamn

evigt bevarad

ditt skratt din röst

ett outplånat minne

min varma tröst

så finns du där

som en dröm för mig

fast dörren till dagen

stängdes för dig

solbrända armar

ett mullrande skratt

jag med fjädrar i håret

du med cowboyhatt

när jag ser på barnet

skymtar jag dig

ja en blick i spegeln

ditt leende du gav mig

så bortom tiden

men alltid här

djupt i mitt hjärta

du finns alltid där




Fri vers av Matsya
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 13:05



Bookmark and Share


    smurfelinan
det man har i hjärtat kan ingen ta ifrån dej...
fint skrivet..
2007-12-02

  rockjen
vackert
2007-11-27

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt vackert...längtansfullt och kärleksfullt.
2007-11-19

  Michaela Dutius
Bortom tiden- dit längtar vi alla mellan varven-vackert sätt att beskriva det på
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros