Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever med perfektionisten


Jag lever med en perfektionist
Hon förljer envist mina steg

Jag lever med en perfektionist
Hon förstår mitt liv fullständigt

Jag lever med perfektionisten
Hon finns där jämt och förstör mig

Jag lever med perfektionisten
Hon påpekar jämt det jag gör

Jag är med perfektionisten
Hon får mig att drukna i tårar

Jag är med perfektionisten
Hon är den enda som förstår mig

Jag är perfektionisten
Jag förljer envist dess rätta spår...

Jag är perfektionisten




Övriga genrer av Sbva91
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-11-18 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91