Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta unnar vi oss inte känslan av att, faktiskt, må bra och tycka att livet är värt att leva


Så vila i detta: just nu är det bra

Så vila i detta:
just nu är det bra!
Och vet att i morgon
är ännu en dag.
Vad den ska betyda
det ger sig först då
ta vara på glädjen
allt gott du kan få


Ingvar




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-18 16:28



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ja precis så ska man tänka!
*tummen upp*
2007-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fin!
Och evangelisk!
2007-12-01

    sunnanvind
Härliga visdomsord!
2007-11-18

  Maria Zena Viklund
viktigt ,ja!
2007-11-18

  "Silver" VIP
Detta är enligt mig poesi, inte \"bara\" ord. Härligt, speciellt den glatt dansande titeln som jag tar till mig direkt.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP