Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anti-arbetsansökan

Hej!

Jag heter XXXXXX och är XX år. Jag är så otroligt trött på allt dravel man måste skriva i alla ansökningar. Visst är jag flexibel och öppen och positiv och visst är jag duktig på att omskriva alla erfarenheter från tidigare jobb. Men nu är jag så extremt pissigt trött på det.

Efter inledningen ska det komma först utbildning och vilka teoretiska kunskaper jag samlat på mig. Sedan ska jag skriva om arbetslivserfarenheter, vad varje arbetserfarenhet har inneburit och hur det har påverkat mig. Det blir lätt mycket missbrukande av ordet erfarenhet här och därför får man försöka variera sig och slänga in ordet kunskap och andra omskrivningar.

Efter arbetserfarenheterna så ska man slänga in lite fritidsintressen och egenskaper och personliga kvantiteter. Helst ska man skriva att man är öppen och positiv om man inte redan har skrivit det. Sedan ska man vara väldigt flexibel och ansvarstagande. På fritiden tycker man om att vara aktiv. Om man helst äter gräddbakelser och ser på tv hela eftermiddagarna så skriver man inte det. Däremot kan man påpeka att man tränar trots att man inte varit på gymmet på några månader. Man kan för allt i världen inte glömma att skriva att man är social. Inte erkänna att i bland sitter man helst hemma ensam för sig själv. Här kan också lite reserfarenheter komma in. Alltid har resandet gjort att man blir mer självständig och öppen för andra människor.

Sedan så ska slutklämmen börja komma in. Att man skulle tycka det var väldigt givande och intressant att jobba där och att man gärna skulle vara en del av deras positiva arbetslag. Efter det skriver man att man ser fram emot ett personligt möte där man kan berätta mer om sina personliga kvalifikationer och få höra mer om det utannonserade jobbet.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤###########%%%%%%%%%%%%¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤%#%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
#############¤¤¤¤¤¤¤¤&&&&&&&&&&&&&%%%%%%%%%%%%%%/???????????#########&%¤&/\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av Krissie
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 16:50



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Aj, du kom på mig... Skriver jag verkligen så pissiga ansökningar?! Haha!!

Pricken över i :)
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie