Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu är den gjord..efter två års längtan


piercad II

15.00
snart är det dags
en ynka timme kvar
sedan är det dags

jag hatar att vänta
tittar på klockan varje sekund
tänker, kan inte tiden gå lite snabbare!

hjärtat bultar
av lycka, gnutta nervositet
snart snart snart...NUUU!

vi går in till rummet
sätter oss ner
han frågar, om det är
något vi undrar

vi pratar en stund, skrattar, ler
nu var det dags

jag tar av mig kjolen
drar ner strumpbyxorna

lägger mig ner på britsen
tvätta rent
tvätta rent
lokal bedövning, hehe det kittlas.

känner du det är?, frågar han
jag säger njae, känns om du klämmer lite grann

titta får du se
jag nyper så hårt jag kan
med naglarna

fan vad coolt, säger jag till han
ja, det är ju meningen att det ska fungera, säger han

är du redo?
kanske inte, men det är bara att köra på
gött, det är så det ska va

han trycker nålen genom kappan
ett kort iih, jag tänkte sedan var det över


är det redan klart?
ja, mer än så är det inte
jag brister ut i ett kort skratt, haha!

trodde det skulle göra mer ont än så

sådär!
då var staven där, vill du ta en titt
på ditt smyckade kön?
ja, såklart! får jag se

ja, titta vad fint det blev!
ett smyckat kön, och ingen vet!




Övriga genrer av mfinne
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-18 17:55



Bookmark and Share


  Dilsewat
...förutom röntgenstrålar!
2007-11-26

  Ronny Berk
*skrattar* \"ingen vet... \" snyggt berättat...jag kommer aldrig riskera dela en hemlighet med dej...jag lovar...
2007-11-22

  Inkarasilas
Woohoo, ah och oh, *vindar* Skitimpad, helvete tortera mig med glödande spindlar vete fan om jag skulle palla det, aaaah, snyggt driv joo!
2007-11-18

  Bjarne Nordbö
Du äger tjejen.
2007-11-18

  Ola Rydberg
öppen och ärlig poesi
man får väl säga att
du bjuder på dig själv
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne