Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ords makt


Dina ord är nya för mig
ord jag aldrig hört tidigare
ibland är de
svåra att förstå
men lägger sig som
bomull
runt min själ
bäddar in mitt
hjärta med hopp

Dina ord är fyllda
med sån kraft att
de med lätthet
får hela min värld i
gungnig
känslor så
himlastormande

Men du kan också med
ett enda av dem

få mitt hjärta att
explodera
och aldrig hitta
sin plats igen





Fri vers av Noomi
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 20:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Har en förmåga att så väl känna igen mej i det du skriver. Har du också snöat fast i det där med kärleken. Tycks så. Vi fortsätter va.
2008-02-04

    Trast
Du är kär! Underbart!
2008-01-10

  stronza
ja den man älskar har också otrolig makt över en
gillar de två sista styckena
2007-11-20

  Ronny Berk
ordens obändeliga krafter sveper som stormvindar över världsvidor och mänskligheter; berör lika den enskilda människan; just därav följer att orden skall väl vårdas och värderas...välfunnet som poesi...ja...
2007-11-18

  Ulf Lagerholm
visst är det så -
ganska ofta tycker
jag om att läsa
igenkännandets poesi -

tack för
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Noomi