Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu vill jag visa hela världen, vem jag är

varför är hon med mig?
varför säger hon att hon tycker om mig?
hur kan vara så mot mig?

såna frågon kommer upp i mitt huvud
sån som får mig att undra om allt jag har är sant
om du är min kompis
jag undrar varför du är med mig
jag vet inte om allt du säger är sant och om du menar det
du borde inte vara med någon som jag
hur ska jag säga det till dig
jag undrar ganska ofta om det vi har är äkta
om du och jag är nära och kära
och om vi är en familj
om vi är som du säger, bästisar
vi kanske bara inte är bra
jag vet redan att du är bäst
och jag vet oxå att jag är sämst
och därför behöver jag inte allt det här världen har att ge
jag är bara en simpel unge
taskig, dum, obetydlig, falsk
men vad gör jag här
när allt jag vill säga är: Hej då
men ändå inte jag vill inte lämna det finsate jag har fått
dig
jag vill inte sluta
jag vill inte men jag borde
finns det någon som vet hur jag känner?
jag måste tänka åt plus sidan
vi ses i mitt nya jag
jag och du som läser nu ska jag vissa hela världen
vem jag är


det är vad jag vill men det är ju lätt att säga

kommer jag att göra det








nej..........:(




Fri vers av gulligt smile
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-11-18 21:15



Bookmark and Share


  Annika Persson
Visa dig själv vem du vill vara först och främst och bli den människan. Lär dig att säga dig att du är bra! Vi lever i en tuff värld, som du verkar vara sensibel i. Det är vackert att känna, men tro inte att du skulle vara sämre än din bästis. Du är bara en annan person än din bästis, och du har inte funnit dig själv. I din ålder tvivlar man alltid på vem man är och vad man går för. Känn tillförsikt till dig själv, du är bra. Du skriver vackert och ärligt också. Andra kanske inte är den \'öppna bok\' som du är. Var rädd om vem du är!
M v h Annika Persson
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile