Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte om Gråsuggor direkt...

 

Inte med all välvilja

i världen

kunde jag förmå mig
att lyfta på stenen

motvilja och fasa
hindrade mig

men - det var då..

 

NU lyfter jag på stenen
med nyfikenhet, i ren glädje

jag ropar till av befriad lycka
- Jaaaa!

när allt det som gömt sig
därinunder

(i mörker och möglig fukt)

äntligen
får kräla fram

förvirrade
nymornade
mjuka
äkta

för att helas

för att njuta 
sin närvaro

sin tillvaro;

 

i Mitt livs Dagsljus

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 15:03



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ja..här ska lyftas på stenar..och luftas ordentligt..!! ;)
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol