Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsleken


den lilla musens skräck
den lilla kroppens
häftiga andning
ser sig omkring
efter en väg att fly

den lekfulla katten
väntar på en retfull
liten rörelse
en enda anledning
till att avsluta leken






Fri vers av Noomi
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-19 10:26



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
sånt är livet...eller döden...
2007-12-11

  stronza
kompakt och bra beskrivet
2007-11-20

    Nattviol
har sett det många
gånger..
och ändå - i djurens
värld existerar inte
ordet grymhet!

men i människans...
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Noomi