Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att hålla masken


han frågar hur hon mår

bra

bara bra

fint

som alltid säger hon



och går hem för att

dunka huvudet i väggen

hon tänker på

pengarna som inte finns

på sin tomma lägenhet

avgrunden i hjärtat

den skrämmande framtiden


hon vill berätta

men nästa gång han frågar

säger hon

det väl innövade


bra


bara bra


fint



som alltid faktist




Fri vers av Matsya
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 13:30



Bookmark and Share


  sistermoon
Dessvärre är det detta ett ganska vanligt fenomen, dessa jävla masker vi bär - vad skulle hända om alla och då menar jag ALLA kastade bort sina ... ?
2007-12-03

    smurfelinan
känner igen detta fenomenet...
klockrent..
kram
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros