Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden förmultnar

nu står vi

utan ord

alla goda tankar

sviker

solen sjunker

i en avgrund

natten glider

över scenen

små lyktor

blir till stjärnor

långt där borta

lyser staden

andra flyr

till dess famn

till dess mörka

söta kärlek

men vi står

under träden

som brinner

av septembersmak

de döda orden

doftar

i den fria vinden




Fri vers av Matsya
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 13:50



Bookmark and Share


    smurfelinan
ibland behövs inga ord för att få sagt nåt...
det räcker med ett leende el en blick...
väldigt vackert..
kram
2007-12-02

  rockjen
mmm vackert... gillar speciellt detta

men vi står

under träden

som brinner

av septembersmak

de döda orden

doftar

i den fria vinden
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Matsya
Matsya

Mina favoriter
Vaggvisa
Näckros