Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ vägen...

Följ din väg
Sök dig rätt och glöm bort mig...
Jag leder bort dig från ditt mål...

Får dig förlorad och känslig...
Du följer fel väg...
Det enda du möter är stup med långa fall...
Vattenhål utan vatten...
Och djur utan kött på benen...
Du kommer aldrig överleva...

Så välj bort mig...
Stryk ett streck över mitt namn...
Och fortsätt din väg mot frihet...
För hos mig hittar du den inte...
Jag ger dig bara fångenskap...
Du kommer ångra dig när stupen närmar sig...
Och då är det försent...
Du kommer falla lika länge som jag har gjort...
Du kommer aldrig förlåta mig...
Så jag ber...
Vik av från stigen och ge dig av...
Jag är inte den du söker...




Fri vers av TjejenSomGråterTyst
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 21:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Stark dikt!
Berör.
2011-02-25

  Mats Henricson
Ett Starkt Vemod i denna "avrådande" dikt, Uppriktigheten är Naken och , nästan, lite Brutal....... Fin debut ! Bokmärker !
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

TjejenSomGråterTyst
TjejenSomGråterTyst