Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att finnas...

 

vill kunna tro igen

släppa kärleken fri

ge mitt allt

 

men vi kommer aldrig

att finnas

 

 

förrän jag har funnit

dig

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-19 22:11



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackert skrivet.
2007-11-24

  * Ammi *
gillas ..
2007-11-20

  Markattan
Så sant, man måste hitta rätt innan man kan släppa kärleken fri. Väl beskrivet i korta ordalag.
2007-11-19

    Bögen
Det här var passion och lidelse!
Vackert!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer