Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken och Tao

Stå i Tao för att finna ditt jag

Stå på jorden för att finna din kärlek

Två värdar av lika vikt
en själslig och en fysisk
Där kärleksdrömmen är din föda på vägen till Tao
Där jaget är lyktan med vilken du söker kärlekens brännlins i någon annan

Vi söker kärleken först och sedan oss själva
Vi tror att kärleken är lätt och Tao är svår

Så lustigt

Vänd på allt

Tao är här, i affären och på jobbet - och kräver inget av dig
Tao är lättfunnen
Kärleken ligger i ett hjärta bland miljarder på väg till afrika
Kärleken är svårfunnen

och för att se dess reflex behöver du jagets lykta




Övriga genrer av AllNamesRTaken
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-20 00:45



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
men om nu tao är lättfunnen, varför är det då inte längre tao när man förklarar det....
ja kärlekens tao vår tids gåva!
2007-11-20

    Nattviol
ikväll överträffar du dig
med råge, vännen!
magiskt
och alldeles sant!
stå - bara stå...
världens mysterier
är till för att vändas på..
att upptäckas utan
brådska och för
mycket av allt!
Tao
2007-11-20

  Thurizas
Ja!!!! ja ja!! du har fan så underbart rätt!tänk om fler fattade det.

*tummen upp*
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken