Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möblerat om..

Idag har jag möblerat lägenheten.
Jag bar omkring och släpade saker.
Ställde alla saker på nya platser.
Försökte få allt att se lite annorlunda ut.
Förändringar är bra har jag hört.
Glömde tid och tankar.
Tänkte bara på vart sakerna skulle stå.
Jag ville att det skulle ta så lång tid som möjligt.
Nästan som om att jag tror att jag kan möblera mitt liv rätt igen.
Men det går inte.
Jag kan inte möblera om och allt är bra igen.
Jag måste gå in på djupet.
Skapa nya saker.
Mina gamla saker förändras inte genom att de byter plats.
Jag måste bygga och snickra ihop nya tankesätt.
Jag måste lära mig skapa nya tankar.
Bryta den onda tankekedjan.
Lära mig att kasta bort mina gamla saker.
Inte spara på allt skräp.
Jag måste slänga allt i en säck.
Och sen åka till tippen.
Måste försöka tillverka nya gladare saker.
Jag vet att jag är på rätt väg.
Skrattet har återvänt.
Nu måste jag bara börja bygga igen.
Men det är inte lätt.
_________________




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 10:56



Bookmark and Share


  Obnoxious
\"Jag måste bygga och snickra ihop nya tankesätt.\"
Snyggt. Gillas!
2007-11-20

  Michaela Dutius
Mycket fint flyt i en text som har många djup. Skickligt
2007-11-20

  Inkarasilas
Möblera med nytt - lite gammalt och blås rent hus, ah ser bra ut sen Yeah! Till tippen med skiten!
2007-11-20

  dalida_bl
Välformulerad!
Gillar din tankegång och håller med att hjärnan är viktigast organ...

Hälsningar / Dalida
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon