Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns min farmor och hennes väldigt långa mörka hår


Den vackraste attribut


Hon väger lyckan i sitt hår
stryker undan en test
visar tungspetsen snabbt
Hennes hår som är uppsatt
blåser lite i vinden, och hon ler

Hon har ett varmt leende
Hon virar förstrött
en lock av sitt hår
runt pekfingret och tittar
med de stora vackra ögonen

I just denna sekund
är hon lycklig
Med sin hand smeker hon mig
över mitt hår, mina kinder
Och hon ler sitt varma leende

©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-20 14:47



Bookmark and Share


  Mats Henricson
fin och ömsint skildring av en nära släkting, skrivet med finaste känsla och behagligt tillbakalutad......
2007-11-20

  Ronny Berk
så vackert skrivet och tänkt: \"hon väger lyckan...\" jag läser med ett leende...ja
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt