Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De mänskliga dragen


Hur ofta jag än faller
Hur ont det än gör

så börjar jag lära mig

att det är bara
att kravla mig upp igen
tills jag återfår
de mänskliga dragen







Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP