Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minareten

Jag manar er till bön, mitt rop
skall skingra tvivlens makt.
Jag samlar er sublima hop
att slutas här i andens vakt.

I fromhet vandra ni
att renas uti gud;
av bönens melodi
och ljusets klara bud.

Men jag är viss och vet,
är blott en flyktig gäst
som lever här med det
i bönens sista rest.




Fri vers av Erik L
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-20 20:47



Bookmark and Share


  Thommy
Gillar budskapet, lite åldedomligt sådär, älskar sånt.
2007-11-21

    Bodil Sandberg
Ja lite högtravande..som JJ säger här nedan..om jag inte minns fel..och jag älskar det!!!!!!
2007-11-21

    JJ VIP
\"Är blott en flyktig gäst\" Den raden gillar jag verkligen! Den säger så mycket, gillar förövrigt hela diken och den lite högtravande \"ton\" den är skriven i, passar utmärkt till budskapet! Tummen upp! Applåd! Mvh. JJ.
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L