Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen som hör

Mitt liv om och om igen
Dag efter dag
Ännu en lögn till, jag ljuger lögn på lögn
Jag blir surare och surare
Jag blir mer besviken
Jag skär sår efter sår
Jag ser blodet droppa ner på handfatet
Det fortsätter ner mot avloppet
Jag följer det med blicken
Och tänker: tänk om jag bara kunde rinna iväg som blodet på min arm
Och bara lämna efter sig ett jobbig minne, ett ärr
Dag efter dag går jag ner i vikt
Jag blir surare och surare
Tröttare och tröttare
Kompisarna säger att dom gör allt för att få mig glad
Men varför är jag så här då
Jag vet att dom gör allt för mig
Men ändå så kommer lögn på lögn fram från min mun
Jag för varje dag till ett helvete
Men det är ingen som märker hur långt ner i marken jag är
Det är ingen som ser
Ingen som hör mina rop på hjälp
Men jag skriker sönder halsen
Och ingen hör


Ingen hör mig


Inte en enda



Nej………!!!!




Fri vers av gulligt smile
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-11-20 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gulligt smile