Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som det bör vara


Gräset gungar med vinden

Solen steker mot den hårda asfalten

Vattnet guppar fram
med en båt i sina ljuva, svala armar

Fåglar svävar ovan, bland bomullsvita moln.

Myror kämpar upp för livets stege

Det doftar utav mord
då gräsklipparen drar dess vassa blad mot grönskan

***

Kylan tränger sig fram

Löven faller mjukt mot marken

Flingor susar ner
och glittrar i barnens vidöppna ögon

Fåglar flyr mot värme

Marken myser med ett vitt snötäcke

Familjer tillverkar egen värme
med julklappar och kärlek.

Det är så det ska vara




Övriga genrer av Sbva91
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91