Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilliten

På den förtorkade marken
låg rötterna uppslitna

ny sådd, ny väntan

än hade tilliten inte slagit rot




Fri vers av Siggesdotter
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-05-09 13:45



Bookmark and Share


    carimba
när tilliten har förlorat sitt fäste tar det tid att åter slå rot... snygg metafor
2005-05-09

    ej medlem längre
Ja, riktigt vacker och talande
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter