Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig


jag öppnar upp
låter dig sakta
komma in

inför dig
vecklar jag
långsamt
ut mig

visar mitt
innersta

du tar emot
och du ger

vi möts
sen i ett
andetag





Fri vers av Noomi
Läst 593 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-21 09:13



Bookmark and Share


  karenina VIP
smarsmakad med väldigt beskrivande. härligt!
2008-04-01

  issac.a.m
så underbart..
2008-03-03

  Bjarne Nordbö
Hoppsan, ja vad ska man säga...att man skulle vilja skrivit den själv. Men va faaan, du gjorde det såååå bra.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Noomi