Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här stillheten


den kom
då allt annat
lämnat

då allt annat
tagits ifrån

den kom
som en gåva
från en outtömlig sorg




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-21 20:20



Bookmark and Share


    Vägskylt
Oändligt vackert,
det känns ungefär som när man får sova efter en hel dag av gråt.
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP