Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från en resa till Ven


Haiku från Ven

Här är några haiku jag skrev när jag var på Ven i somras med mina två äldsta barn. Vi hyrde var sin cykel och trampade runt där.

VEN-RESAN 13 AUGUSTI 2007

På båten till Ven
åker en fluga snålskjuts,
putsar vingarna.

Svalorna jagar
genom sensommarens rymd.
Mognande årstid.

Duvornas kutter.
Vågornas kluckande mot strand
och kutter till havs…

Snäckskal på stranden.
Tången ruttnar i solen
med saltmättad doft.

När Gud skapade
världen fick han ett gruskorn
i sitt öga: Ven.

A




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 10:36



Bookmark and Share


  Nina Hedlund
Jättego. Längtar till solvarma äpplen, eller vad det nu var :-(
Gruskorn och snäckskal och sånadärade....
kringel-a:n?

/ Pippi på Hven
2008-01-19

  Bengt H VIP
När gud skapade världen fick han ett dammkorn i sitt öga, Algotezza!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP