Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar så att du snart mår bättre...


Ändå blöder ångest


Du ryggar
som en unghäst
inför livshindret
som balanserar
framför dig

ögonen vilt uppspärrade
håret hänger
som en tovig man
kring dina alltid
sjunkande axlar

placerar blomsterdekorationer 
doftande av vanilj
kring dina fötter
allt du ser är ändå bara
dina smutsiga skor

skrapar mina knän
när gruset skaver hål på prestigen
kryper ut bland publiken
hukar för minnen
för att finna någon
som kan sänka kraven

finner styrkan
som asfalterar banan
men ändå blöder ångest 
förvandlar hästens styrka
till ett rådjurs skrämda blick
ihopkrupen
väntande på nästa skott




Fri vers av Catrin
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-22 10:42



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet!
2007-11-25

    Bodil Sandberg
En sån enormt gripande text !!Bär den varmaste omsorg mellan raderna!!!!
2007-11-24

  Nicklasb
Förstår vad du menar i din text, har upplevt detta själv på väldigt nära håll.

Väldigt bra beskrivet!!
2007-11-23

  Kent Love
Du har gjort det igen...
2007-11-22

  Inkarasilas
Lindar bandagerar och strör pussar över ett skört väsen , någon vaknar snart och ser allt det där vackra du planterar, du är On a Mission, underbart för fan!!
2007-11-22

  Jan Linderoth
Du är som en vild blomsteräng i ditt skrivande, ömsom tistlar ömsom prästkragar som alla sprider frön i vinden i form av dina ord. Tror att det inte skulle vara svårt att bli förälskad i hela dig!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin