Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutanförskapet

så ligger vi till slut nakna sida vid sida
på nätet

sitter stumma mitt emot varann
talar om trollen

när slutenheten all vår transparens till trots
segerrusig stänger sina käftar kring oss

har vi för varje äkta ord vi inte yttrat
varje tillbakahållen innerlig handling

omsorgsfullt låst oss ute från den verklighet
vi en gång mindes att vi längtar efter




Fri vers av ochjag
Läst 523 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-22 22:28



Bookmark and Share


    Trast
Den här gillade jag. Känner igen mig. Tyvärr. Du har lyckats väl med att gestakta detta språkligt.
2008-01-29

  Bjarne Nordbö
ochjaglängtareftermeravdejsånufortsätterjagläsa
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag