Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar till Iselinds text... :)


Man och Kvinna

Kvinna blir den av kvinnligt kön som kan
matcha sin älskares styrka.
Man blir den av manligt kön som kan visa
all styrka som krävs för att mäta sig
med älskarinnans våldsamma kraft.

De kan stå nakna och behålla all sin
enorma sexuella kraft.
Två lejon på jakt efter varandra med
mjuka steg över savannen.
Styrka och mod att vara rädda och vackra
och farliga.
Kraften att vara små och stora, unga och
gamla, visa och impulsiva.

Mannen och kvinnan är båda likt stormen
och berget, det fruktade havet och
valmons vackra blomster.

Det finns många människor i världen, av
båda könen.
Men det finns endast ett fåtal män och
ett fåtal kvinnor.

Jag vill bli
Jag vill möta




Övriga genrer av AllNamesRTaken
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 11:40



Bookmark and Share


  glittertindra
två lejon på jakt efter varandra... lysande skrivet... det finns nog mest pojkar och flickor... få har växt upp...
2007-11-24

  Thurizas
ja ja ja!!! bra bra bra!!!=)
*kramar*
2007-11-23

    *Zenobia*
det räcker gott så...det kan räcka länge...
2007-11-23

    Nattviol
manligt och kvinnligt..
ett möte
i balans och i jämlikhet

bildar den helhet, den
enhet som utgör
hundra procent...

; )
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken