Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade i mitt svenska häfte idag


Bortglömd

Jag slet mig i stycken
Jag öppnade mig för dig
Jag gav dig mitt hjärta
Men du ryckte på axlarna och gick
Ensam här bortglömd

Ensam står jag här nu
Ensasm fäller jag en tår
Ensam utan hjärta
Bortglömd

Om jag försvann in i glömska
All denna smärta bortglömd
Hela min existens bortglömd
Hela jag bortglömd




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-11-23 21:08



Bookmark and Share


  equilibrium_
\"oj hoppsan jag råkade hitta...\" XD

jag kan höra den här sjungas... och du borde fortsätta skriva på svenska det är du bra på ^^

men det blir liiite många \'bortglömd\', vilket kan kompenseras med antingen fortsättning på texten eller att du byter ut nån ^^
2007-11-23

    A Black Angel
... :\'( *glomp* :\')
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel