Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag andas

Varför ska jag gråta
När du finns här och tröstar mig

Varför ska jag vara rädd?
När du finns här och håller om mig

Varför ska jag vara ensam?
När du finns här och hålller mig sällskap

Du är allt jag behöver
Allt jag andas
Allt jag tänker på
Allt jag ser
Allt jag någonsin behövt




Fri vers av The one winged angel
Läst 420 gånger
Publicerad 2008-03-10 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel