Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar blandat med tårar

Låt tårarna rinna
rinna ner för kinden
som regndropparna
från den mörka himlen

Låt tidens djupa tand
gräva sitt hål
Sitt hål genom mitt hjärta

Låt kärlekens ljuva smekningar
dö bort i mörkret
Tillsammans med minnena av dig

Låt tårarna rinna
rinna ner för kinden
som regndropparna
från den mörka himlen




Fri vers av The one winged angel
Läst 377 gånger
Publicerad 2008-05-30 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel